Skip to content

producten

Onze producten

“Droge bollen”: Deze bollen zijn speciaal geprepareerd voor de broeierij, zodat de tulpen bloeien op het moment dat de klant dit wenst.

“Opgeplante bollen op watercultuur”: Dit concept is een halffabrikaat wat de klant in staat stelt om op een zeer efficiënte manier, zonder grote investeringen, een optimaal resultaat te realiseren. Dit houdt in dat de tulpen opgeplant en beworteld worden afgeleverd. Wanneer dit product bij de klant arriveert, is het gereed om in de kas gezet te worden. Binnen drie tot vier weken kunnen de bloemen worden geoogst.

“Tulpenbloemen”: In de maanden december t/m mei produceren wij voor de retail meer dan 150 miljoen tulpen. Door middel van een constante productie van acht verschillende kleuren kunnen wij inspelen op de vraag van klant.

“Boeketerie”: Door onze dochteronderneming Lefloro worden in samenwerking met onze partners, boeketten klantspecifiek samengesteld. Wij bieden een diversiteit aan samenstellingen en verpakkingsmogelijkheden aan voor het retailsegment.

jaar vakmanschap

83

jaar vakmanschap
Generaties

3

Generaties
Locaties

6

Locaties

ONZE PARTNERS

Locatie

Elbaweg 30 b
1607 MP  HEM  NEDERLAND

Neem contact op

Tel: +31 228 54 1717